DANI'S CORNER ZEIST

DANI'S CORNER ZEIST Dani's Corner, de enige echte!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 245 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dani's Corner Zeist. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 21:08 Heerlijk eten. Bezorging netjes op het afgesproken tijdstip. Vriendelijke bezorger.
10 mei 2022 om 23:10 Prima roti, snelle en correcte bezorging.
9 mei 2022 om 9:04 Het eten was de vorige keer wel beter. De kerrielam was erg zout. De bezorgtijd was wel lang, maar begrijpelijk.
8 mei 2022 om 10:55 Eten werd zelfs iets eerder gebracht. Was heerlijk en zelfs heet van temperatuur, compliment. Voor herhaling vatbaar.
7 mei 2022 om 16:17 Over het eten heb ik niet zoveel te zeggen, het was prima. Maar de bezorging en de klantvriendelijkheid van zowel de eigenaar, telefoniste en de bezorger nee. Slechte ervaring gehad gister en sta nog steeds versteld hoe ik behandeld werd. Nooit meer.
6 mei 2022 om 19:59 Weer heerlijk gegeten en bezorging perfect op tijd!
5 mei 2022 om 21:05 Prima roti en netjes op tijd
5 mei 2022 om 20:08 Was even geleden dat ik bij danni's besteld had. Maar was als vanouds. Is en blijft echt een van de beste roti van Zeist.
5 mei 2022 om 12:34 Roti met kip. Heerlijk. Goed warm. Veel groente en zeer smakelijk brood erbij!
3 mei 2022 om 18:28 Eten was ruim op tijd en nog erg warm. Kwalitaief kan het iets beter, maar het smaakte verder goed. Bakken waren wel omgevallen.
2 mei 2022 om 21:51 Nou ik heb nog nooit iets met zo weinig smaak gegeten. Bami was net droog gekookte spaghetti en ook de roti met kip was smakeloos en zout arm. Vettige zooi. Ik bestel hier nooit meer! Jammer, zonde van het geld.
1 mei 2022 om 20:18 Bezorging super snel! Eten was ook goed warm. Jammer dat de bakken omgevallen waren en alles onder zat bij het open maken. Ook had ik een roti speciaal besteld, jammer dat ze het ei dan vergeten.