ROTILICIOUS ZEIST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 391 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rotilicious Zeist. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 20:35 Was weer lekker maar bezorging duurt altijd zo lang!!!
25 jan 2023 om 20:15 Voor opening besteld en wederom te laat.
23 jan 2023 om 6:40 Kon beter weer veel te weinig tauge bij soto en geen extra peper waarom gevraagd. Voor de rest was alles heerlijk
21 jan 2023 om 20:26 Heerlijk!!!
20 jan 2023 om 19:38 Na 1 uur was de status "wordt binnenkort nezorgd", vervolgens na 1.5 uur gebeld, na meerdere malen eerst voice mail te hebben gekregen, kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon, die doodleuk vermeldde dat ze geen bezorgers hadden!!
19 jan 2023 om 16:33 eten werd eerder bezorgd dan de te verwachte tijd. Zoals altijd was het heerlijk.
17 jan 2023 om 21:34 Optijd en super lekker echt
10 jan 2023 om 20:55 Kan niet anders zeggen was top! Goed gevulde soto, vriendelijke bezorging en rijst werd nog nageleverd ondanks dat ik al had gegeten en ik niet gemist heb. Zit propvol!
9 jan 2023 om 8:45 Perfect optijd zoals verwacht en heerlijk eten!
6 jan 2023 om 22:16 Heerlijk eten, echt een aanrader
6 jan 2023 om 10:16 Eerst werd ik netjes gebeld dat de bakabana's er niet waren. Kids teleurgesteld. Om 16:30 Eten besteld en dat zou om17:45 bezorgd worden, werd uiteindelijk 18:45 zit je dan met 2 jengelende kids van 3 en 6 jaar. Hier niet bestellen als je kids hebt!
29 dec 2022 om 20:46 Eten was op tijd, en als een van de betere in Zeist was de kwaliteit van het eten goed, als je lekkere Roti wil eten zit je hier echt goed..